Landbouw­­mechanisatie & constructie­bedrijf

Maaimachines te koop

Verkoop en reparaties
Openstaande vacatures
Vanaf 1960 al ervaring

LMB de Bruin uit Bodegraven heeft maaimachines te koop. Wij zijn een bedrijf dat landbouwvoertuigen verkoopt, maar ook repareert. Een maaimachine is een groot voertuig waarmee u in de rijtrajecten (tramlines) rijdt van uw grond. Het maaien van uw akker gaat makkelijk met de maaimachines van ons bedrijf.

 

Komt u ons team versterken?

stuur je sollicitatie of cv

tractor - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.
tractors - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.

Ons landbouwmachinebedrijf heeft maaimachines te koop

Bij ons bedrijf hebben we verschillende maaimachines te koop. Zo verkopen we bijvoorbeeld nieuwe landbouwvoertuigen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om tweedehands landbouwvoertuigen te kopen. Zo koopt u een maaimachine van hoge kwaliteit maar voor een lagere prijs. Bent u op zoek naar andere landbouwmachines? Bekijk dan ook eens onze melkmachines of de verschillende tractoren die we in ons assortiment hebben. Het is mogelijk om bij ons op de werkplaats langs te komen. Hier ziet u gelijk wat we u te bieden hebben op het gebied van landbouwvoertuigen. Bekijk nu ook onze machines van het merk JCB.

 

Heeft u vragen?

Contacteer ons

Bekijk nu ons volledige assortiment

Ontdek nu ons hele assortiment dat we te koop hebben, zoals bijvoorbeeld maaimachines of kunstmeststrooiers. Wilt u meer te weten komen over ons bedrijf uit Bodegraven? Schroom dan niet om een e-mail te sturen naar info@lmbdebruin.nl of door te bellen naar 0172 61 51 00. Onze specialisten vertellen u alles wat u wilt weten, daarnaast beantwoorden ze ook al uw vragen.