Landbouw­­mechanisatie & constructie­bedrijf

Landbouwvoertuigen occasions

Verkoop en reparaties
Openstaande vacatures
Vanaf 1960 al ervaring

Bent u op zoek naar verschillende landbouwvoertuigen occasions in regio Zuid-Holland? Bekijk dan nu het assortiment van LMB de Bruin uit Bodegraven. Naast occasions verkopen we ook nieuwe landbouwvoertuigen in Zuid-Holland. Heeft u vragen over het assortiment of over een voertuig? Vraag dan advies aan onze specialisten.

 

Komt u ons team versterken?

stuur je sollicitatie of cv

tractor - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.
tractors - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.

Bent u op zoek naar landbouwvoertuigen occasions in regio Zuid-Holland?

Bij LMB de Bruin uit Zuid-Holland verkopen we verschillende landbouwvoertuigen occasions. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitkuilmachine of aan een mooie tractor van het merk Massey Ferguson. De occasions zijn betrouwbaar en functioneren net als een nieuw voertuig. Ze worden helemaal nagekeken en eventueel gerepareerd door onze monteurs. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit en service. Wilt u advies krijgen voordat u één van onze voertuigen aanschaft? Ook dit is zeker een mogelijkheid. Ga in gesprek met één van onze specialisten. Zij hebben bakken ervaring en helpen u bij het aanschaffen van de beste landbouwvoertuigen die we in ons assortiment hebben. Ontdek nu ons hele assortiment. Breng een bezoekje aan onze werkplaats en kom achter de goede service die we te bieden hebben.

 

Heeft u vragen?

Contacteer ons

Ontdek nu ook de openstaande vacatures

Ziet u het zitten om te solliciteren op één van de vacatures bij ons in Bodegraven? Stuur dan uw cv naar ons op. Heeft u vragen over de vacature voor monteur landbouwmechanisatie in voor in Zuid-Holland, of over een van onze landbouwvoertuigen occasions? Neem dan gerust contact met ons op. Het is mogelijk om een e-mail te sturen naar info@lmbdebruin.nl of bel naar 0172 61 51 00.