Landbouw­­mechanisatie & constructie­bedrijf

Kunstmeststrooier kopen

Verkoop en reparaties
Openstaande vacatures
Vanaf 1960 al ervaring

Bent u aan het kijken om een kunstmeststrooier te kopen? LMB de Bruin uit Bodegraven helpt u graag verder. Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands landbouwvoertuigen. Kom langs in onze werkplaats en ontdek wat we u allemaal te bieden hebben. Onze specialisten lopen hier rond om u te helpen en te voorzien van eventueel advies.

 

Komt u ons team versterken?

stuur je sollicitatie of cv

tractor - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.
tractors - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.

Een tweedehands kunstmeststrooier kopen

Het kopen van een kunstmeststrooier is een belangrijke uitgave als u landbouwgrond bezit en gebruikt. Deze landbouwvoertuigen zijn bijna onmisbaar bij het zaaien en bemesten van uw grond. Het is mogelijk om deze kunstmeststrooier achter een tractor te plaatsen. Eén van onze monteurs voor tractoren laat zien hoe de kunstmeststrooier aan de tractor wordt bevestigd. Bij ons is het ook mogelijk om ook occasion landbouwvoertuigen aan te schaffen. Deze occasions worden nagekeken door onze specialisten zodat u zeker weet dat het voertuig aan onze kwaliteit voldoet. Ontdek nu ons hele assortiment door een bezoekje te brengen aan onze werkplaats in Bodegraven.

 

Heeft u vragen?

Contacteer ons

Bekijk nu ons volledige assortiment

Heeft u advies nodig bij het kopen van een kunstmeststrooier? Vraag dan één van onze specialisten om advies. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@lmbdebruin.nl of door te bellen naar 0172 61 51 00. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen.