Landbouw­­mechanisatie & constructie­bedrijf

Een JCB kopen

Verkoop en reparaties
Openstaande vacatures
Vanaf 1960 al ervaring

Bij LMB de Bruin in Bodegraven is het mogelijk om een voertuig van JCB te kopen. JCB is een enorm bekend merk over de hele wereld. Ze maken voertuigen die in veel verschillende sectoren gebruikt worden, zo ook de agrarische sector. Bij ons bedrijf verkopen we ook een aantal van deze voertuigen. Ontdek het nu in ons assortiment.

 

Komt u ons team versterken?

stuur je sollicitatie of cv

tractor - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.
tractors - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.

Een machine van het merk JCB kopen

Bij het kopen van een machine van JCB bent u verzekerd van kwaliteit en service. Daar bent u sowieso van verzekerd bij het aankopen van één van onze landbouwvoertuigen. Dit geldt zowel voor nieuwe landbouwvoertuigen als occasions. We verkopen veel verschillende machines en voertuigen. Bekijk nu bijvoorbeeld ook onze hooibouwmachines. Dit maakt het maken van hooibalen nu nog gemakkelijker. Breng een keer een bezoekje aan onze werkplaats en ontdek alle voertuigen en machines die we op dat moment in ons assortiment hebben.

 

Heeft u vragen?

Contacteer ons

Ontdek nu ons hele assortiment

Heeft u advies nodig voordat u een JCB gaat kopen? Stuur dan een e-mail met u vragen naar info@lmbdebruin.nl of bel naar 0172 61 51 00, onze specialisten helpen u graag verder. Bent u benieuwd hoe ons bedrijf is ontstaan? Ontdek ook de historie achter ons bedrijf. We vertellen graag waar al onze ervaring vandaan komt. Bij ons kiest u namelijk altijd voor service en expertise.