Landbouw­­mechanisatie & constructie­bedrijf

Vacature: monteur landbouwmechanisatie

Verkoop en reparaties
Openstaande vacatures
Vanaf 1960 al ervaring

Bekijk nu onze vacature voor monteur in de landbouwmechanisatie, of de vacature voor servicemonteur in de landbouw en ervaar hoe het is om als monteur met mobiele werktuigen te werken. Bij LMB de Bruin in Bodegraven hebben we op dit moment verschillende vacatures openstaan. Ontdek nu of een vacatures bij uw profiel past en solliciteer snel bij ons bedrijf. Misschien zien we u wel in onze werkplaats.

 

Komt u ons team versterken?

stuur je sollicitatie of cv

tractor - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.
tractors - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.

Zoekt u een vacature als monteur in landbouwmechanisatie?

Bent u op zoek naar een vacature als monteur in landbouwmechanisatie, of een vacature als servicemonteur? Ervaar met deze vacature hoe het is om monteur te zijn van mobiele werktuigen. Ons bedrijf uit Bodegraven verkoopt landbouwvoertuigen. Dus als u agrarisch werk zoekt, zit u bij ons altijd goed. Onze specialisten hebben veel ervaring en expertise in de landbouwsector, waardoor ze naast het repareren van voertuigen vaak ook advies kunnen geven. Openstaande vacatures van dit moment:

Lijkt één van deze vacatures iets voor jou? Solliciteer dan snel op één van de vacatures. Als u bijvoorbeeld solliciteert op de vacature voor monteur in mobiele voertuigen, of als servicemonteur in de landbouw dan is het verstandig om uw cv naar ons te sturen. U wordt uitgenodigd op gesprek bij één van onze specialisten. Zij gaan kijken of u de expertise hebt waar we naar op zoek zijn. Bent u de persoon die we zoeken? Dan wordt er een voorstel gedaan. Wie weet zien we u binnenkort wel tussen onze landbouwvoertuigen. In onze werkplaats ziet u dan ook gelijk ons assortiment aan landbouwvoertuigen en onze occasions. U bevindt zich dan gelijk midden in ons bedrijf en krijgt gelijk de sfeer mee hoe we in ons bedrijf werken. Solliciteer nu op onze vacature voor monteur in landbouwmechanisatie.

 

Heeft u vragen?

Contacteer ons

Solliciteer nu snel op één van de vacatures

Wilt u solliciteren op de vacature voor monteur in de landbouwmechanisatie en werken met mobiele werktuigen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@lmbdebruin.nl. Heeft u nog vragen over één van de vacatures? Bel dan gerust naar 0172 61 51 00. Onze specialisten helpen u verder en leggen alles over de vacature voor monteur met mobiele werktuigen, of servicemonteur in de landbouw. Wie weet zien we u binnenkort wel op sollicitatiegesprek. Stuur uw cv met motivatiebrief naar ons op. Zo kunnen we kijken of u bij onze vacature als monteur in landbouwmechanisatie past.