Landbouw­­mechanisatie & constructie­bedrijf

Tractor-monteur

Verkoop en reparaties
Openstaande vacatures
Vanaf 1960 al ervaring

Bij LMB de Bruin uit Bodegraven is het mogelijk om verschillende onderdelen van melkmachines te kopen. Ook als u hulp nodig heeft bij het repareren van uw melkmachine, kunt u bij ons terecht. Naast onderdelen verkopen we ook zowel nieuwe als tweedehands landbouwvoertuigen. Ontdek nu onze hele collectie.

 

Komt u ons team versterken?

stuur je sollicitatie of cv

tractor - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.
tractors - Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin B.V.

Bij ons kunt u universele onderdelen voor melkmachines kopen

Ons bedrijf verkoopt verschillende landbouwvoertuigen. Zowel nieuwe als tweedehands landbouwvoertuigen. Hierdoor hebben we ook toegang tot veel verschillende onderdelen. Zowel voor melkmachines, maar we hebben bijvoorbeeld ook onderdelen voor tractoren. Naast onderdelen van melkmachines, is het bij ons ook mogelijk om bijvoorbeeld uitkuilmachines te kopen. Ontdek nu al de machines en voertuigen die we verkopen voor in de landbouw. Heeft u advies nodig over een voertuig? Vraag dan onze specialisten om advies. Zij helpen u graag verder.

 

Heeft u vragen?

Contacteer ons

Vraag nu onze specialisten om advies

Heeft u naast het kopen van onderdelen van melkmachines advies nodig van onze experts? Vindt u het bijvoorbeeld lastig om een goede stalinrichting te maken? Neem dan vooral contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@lmbdebruin.nl of bel naar 0172 61 51 00. Onze specialisten uit Bodegraven helpen u graag verder. Ze hebben veel ervaring in de sector dus u kunt op hun expertise vertrouwen.