Landbouw­­mechanisatie & constructie­bedrijf

Hogedrukreinigers van Karcher voor in de landbouw

Wij hebben hogedrukreinigers voor in de landbouw, schrob- zuigmachines, stofzuigers, veegmachines,  stoomreinigers, tapijtreinigers en nog veel meer! Reiniging gebeurt achter iedere deur. Daarom bieden wij u Karcher aan! Karcher heeft een uitgebreid assortiment! Dit aanbod brengen wij ook met ons bedrijf om tot verschillende reinigingsoplossingen te komen.

 

 

 

 

Service die u ontvangt bij de aankoop van onze hogedrukreinigers voor de landbouw

LMB de Bruin is al jaren dealer van Karcher. Heeft u een probleem met uw hogedrukreinigers voor in de landbouw dan hebben wij de kennis en de ervaring om u met uw problemen te helpen. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook tractors. Naast nieuwe voertuigen verkopen we ook landbouwvoertuigen occasions. Wilt u een afspraak maken voor reparatie? Neem dan contact op met onze werkplaats. Samen met u plannen we een wanneer de reparatie wordt uitgevoerd en zullen we u hierover op te hoogte houden.

Contact


Weet u nog niet bij u moet wezen voor een nieuwe machine of voor uw reparatie? Bekijk hier dan onze contactpersonen.

Verkoop:
Arie-jan de Bruin
M: 06-20705312
E: ajw@lmbdebruin.nl 

Roy van Raamsdonk
M: 06-20705310
E: royvanraamsdonk@lmbdebruin.nl

Werkplaats:
Cor Oppelaar - 0172-615100 
E: werkplaats@lmbdebruin.nl

Koudwater hogedrukreiniger

Dagelijks schone machines, voertuigen en gebouwen: met druk en een hoge capaciteit kunnen de koudwater hogedrukreinigers ook hardnekkig vuil verwijderen. Ideaal voor plaatsen met grote oppervlakkenKoudwater hogedrukreiniger

Warmwater hogedrukreiniger

Met warm water reinigen de hogedrukreinigers nog beter met dezelfde hoeveelheid druk. De Kärcher machines imponeren door het hoogste niveau van gebruikscomfort en de meest up-to-date technologieën.
Warmwater hogedrukreiniger

Neem contact op met onze werkplaats

Heeft u problemen met één van uw hogedrukreinigers voor in de landbouw? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@lmbdebruin.nl. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Dat is ook een mogelijkheid. Bel dan naar 0172 61 51 00. Onze specialisten helpen u graag verder.